Hvordan bruke CGI-/Perl-scripts på Linux-serverne?

Dersom du ønsker å kjøre CGI-scripts må du lage en .htaccess-fil i katalogen der scriptet ditt ligger. Denne brukes til fortelle Apache hvilke filendelser som skal tolkes som CGI-script. Dersom du har script med .cgi-endelse må du legge til følgende linje i .htaccess-filen:

AddHandler cgi-script .cgi

OBS: CGI-scripts skal ikke lagres i en mappe som heter "cgi-bin" på webhotellet. Det anbefales at du heller lagrer CGI-scripts i en mappe som heter "cgi".