Glemt passord på FTP / SQL

Det er ikke alltid lett å holde styr på brukernavn og passord man har laget eller fått tildelt oppigjennom.

I vårt kontrollpanel kan de fleste webhotell og databaser oppdateres med nytt passord. Dette gjøres ved å logge inn i kontrollpanelet og finne frem til "Mine tjenester" -> "Webhotell" / "Databaser" -> "Funksjoner" og "Endre passord".

OBS: Om du skal endre passord på en database; husk at du må oppdatere passordet i eventuelle konfigurasjonsfiler for nettsiden din.