Hvordan nullstiller jeg siden min?

Ønsker du starte helt fra bunnen av, og fjerne alt som er gjort kan du gjøre en reset av siden. Gjør oppmerksom på at ALLE endringer og innhold forsvinner.

 

Trinn 1

Gå til ”Settings” og velg ”General” i menyen på toppen av siden.

 

 

Trinn 2

I menyen til venstre trykker du på ”Reset”.

 

 

Trinn 3

Trykk på knappen "RESET".

 

 

 

Levert av Zendesk