Oppsett på Android

Følg stegene nedenfor for å sette opp din e-postadresse på Android. Denne guiden tar utgangspunkt i et IMAP-oppsett. Vi anbefaler IMAP, spesielt når du skal bruke din e-postadresse på flere enheter.

» Les mer: Hva er forskjellen på POP og IMAP?

1. Åpne din e-postapp på Android. Denne ligger som regel i applisten din. E-postappene ser som regel forskjellige ut, men oppsettet er likt. Denne guiden er basert på oppsett i e-postappen til Sony Xperia Z5 Compact. På første steg skriver du inn e-postadressen som du har opprettet via kontrollpanelet hos oss:

2. Skriv inn passordet i passordfeltet. Passordet er det du har valgt i ditt kontrollpanel hos oss. Trykk på "Manuelt oppsett".

3. Når du får spørsmål om kontotype, velg "IMAP".

4. Skriv inn nedenforstående informasjon. Brukernavn er hele din e-postadresse og passordet er det du har valgt i kontrollpanelet da du opprettet e-postadressen. Innkommende server/IMAP-server er mail.fastname.no. Skriv inn port 993 og velg "SSL (godta alle sertifikater)" som "Sikkerhetstype". Velg "Neste".

5. Skriv mail.fastname.no som utgående server/SMTP-server. "Port" skal være 465 og "Sikkerhetstype" må være "SSL (godta alle sertifikater)". Aktivér "Krev pålogging" og skriv inn e-postadressen som brukernavn og ditt passord. Trykk "Neste".

6. Velg ønskede innstillinger for synkronisering og trykk "Neste".

7. Sett opp varslingen du ønsker og trykk "Neste".

8. Din e-postadresse vil nå synkronisere mot vår e-postserver for første gang. Kontoen din er klar til bruk!