Hvordan avpubliserer jeg siden min?

Du kan avpublisere nettsiden slik at den ikke blir synlig for andre mens du jobber, for så å publisere siden igjen når du er klar. 

 

Trinn 1

Gå til ”Settings” og velg ”General” i menyen på toppen av siden.

 

 

Trinn 2

I menyen til venstre trykker du på ”Reset”.

 

 

Trinn 3

Trykk på knappen "UNPUBLISH".

 

 

Levert av Zendesk