Endre eksisterende konto på iOS/iPhone

Denne guiden viser hvordan du endrer eksisterende e-postkonto på iOS/iPhone, slik at oppsettet blir riktig. Følg punktene nedenfor for å komme i mål.

1. Gå inn i "Innstillinger" på din telefon. Velg "Mail, kontakter, kalendere".

2. Trykk på din e-postkonto på listen.

3. Trykk på kontoen din for å komme inn på innstillingene.

4. Endre "Vertsnavn" under "Innkommende e-posttjener" til: mail.fastname.no. Gå deretter på "Avansert" nederst.

5. Under seksjonen "Innkommende-innstillinger": Sjekk at SSL er påslått, bruk "Passord" som "Godkjenning", skriv inn "INBOX" som "IMAP-baneprefiks" og bruk "Tjenerport" 993. Trykk deg tilbake til "Konto" oppe til venstre.

6. Trykk på "SMTP" under "Utgående e-posttjener".

7. Skriv inn mail.fastname.no som "Vertsnavn". Sjekk at du har slått på "SSL", velg "Passord" som "Godkjenning" og sett "Tjenerport" 465. Trykk "Ferdig" for å lagre. Det kan være du må trykke "Ferdig" en gang til for å lagre alle endringer. Du har nå gjort nødvendige forandringer.