Oppsett på iOS/iPhone

Følg stegene nedenfor for å sette opp din nye e-postadresse på iOS/iPhone. Denne guiden tar utgangspunkt i et IMAP-oppsett. Vi anbefaler IMAP, spesielt når du skal bruke din e-postadresse på flere enheter.

» Les mer: Hva er forskjellen på POP og IMAP?

1. Gå til "Innstillinger" på din enhet.

2. Velg "Mail, kontakter, kalendere".

3. Velg "Legg til konto".

4. Velg "Annen" i dette bildet.

5. Velg "Legg til e-postkonto".

6. Skriv inn ditt navn, din fulle e-postadresse og ditt passord. E-postadresse og passord er det du har valgt i ditt kontrollpanel oss. I "Beskrivelse" kan du skrive det du vil. Trykk "Neste".

7. Skriv inn innkommende e-posttjener og utgående e-posttjener. Begge disse skal være mail.fastname.no. Skriv også inn ditt brukernavn (e-postadressen) og passord for både innkommende og utgående tjener. Trykk "Neste".

8. Du vil nå se at kontoen vil bli verifisert.

9. Sjekk at "E-post" for denne kontoen er påslått og trykk "Arkiver". Kontooppsettet blir nå lagret.

Følgende må gjøres til slutt for å få helt riktig oppsett:

10.
 Gå inn på "Innstillinger" -> "Mail, kontakter, kalendere" igjen. Trykk på e-postkontoen du nettopp la til.

11. Trykk på "Avansert" nederst i dette bildet.

12. Trykk på "IMAP-baneprefiks" og skriv inn følgende: INBOX
Sjekk også at SSL er påslått og tjenerport er 993. S/MIME kan være avslått.

13. Gå ett hakk tilbake til nedenforstående bilde og trykk på SMTP-serveren.

14. Sjekk at det står brukernavn og passord for den utgående tjeneren. Det skal være hele din e-postadresse som brukernavn, samt passordet du har til e-postkontoen. Skru på "SSL" og skriv inn "Tjenerport" 465. Trykk "Ferdig", så er kontooppsettet fullført.