Endre eksisterende konto på Android (IMAP)

Denne guiden viser hvordan du endrer eksisterende e-postkonto på Android (IMAP-konto), slik at oppsettet blir riktig. Følg punktene nedenfor for å komme i mål.

E-postappene på Android ser som regel forskjellige ut, men oppsettet er likt. Denne guiden er basert på oppsett i e-postappen til Sony Xperia Z5 Compact.

1. Trykk på de tre prikkene oppe til høyre og velg "Innstillinger".

2. Trykk på tannhjulet ved siden av din e-postkonto.

3. Sveip deg nedover og velg "Inngående innstillinger".

4. Skriv inn følgene IMAP-server: mail.fastname.no. Sjekk at port står som 143. Velg følgende sikkerhetstype: "STARTTLS (godta alle sertifikater)". Trykk "Ferdig".

5. Sveip nedover og velg "Utgående innstillinger".

6. Skriv inn følgende SMTP-server: mail.fastname.no. Sjekk at port står som 587. Velg følgende sikkerhetstype: "STARTTLS (godta alle sertifikater)". Trykk "Ferdig".

Kontoendringen er nå gjennomført, og du kan trykke deg tilbake til innboksen din.