Endre eksisterende konto i Mail for Mac

Denne guiden viser hvordan du endrer eksisterende e-postkonto i Mail for Mac, slik at oppsettet blir riktig. Følg punktene nedenfor for å komme i mål.

1. Trykk "Mail" -> "Valg" og "Kontoer" i programmet. Se under fanen "Kontoinformasjon" på din e-postkonto. Sett følgende innkommende e-posttjener: mail.fastname.no. Klikk deretter på fanen "Avansert".

2. Sørg for at det ikke er markert for "Finn og vedlikehold kontoinnstillinger automatisk". Pass på at det står "INBOX" i "IMAP-kontobaneprefiks". Så skriver du inn port 993 og markerer "Bruk SSL". "Godkjenning" skal være "Passord". Gå tilbake til fanen "Kontoinformasjon".

3. Under fanen "Kontoinformasjon" klikker du på den utgående e-posttjeneren og velger "Rediger SMTP-tjenerliste".

4. Da får du opp denne boksen. Under fanen "Avansert" skriver du inn følgende "Tjenernavn": mail.fastname.no. "TLS-sertifikat" skal være "Ingen". Klikk fanen "Kontoinformasjon".

5. Under fanen "Kontoinformasjon": Sørg for at det ikke er markert for "Finn og vedlikehold kontoinnstillinger automatisk". Skriv inn følgende port: 465. Markér "Bruk SSL". "Godkjenning" skal være "Passord". Klikk "OK", og samtlige endringer er nå gjennomført.